Sanitaire voorzieningen

Dit is ons toiletgebouw, met aan de dameskant 2 douches en 3 toiletten, en aan de herenkant 2 douches, 2 toiletten en 1 urinoir. In het toiletgebouw zit vloerverwarming. In beide afdelingen bevindt zich een verschoongelegenheid voor de allerkleinsten en een babybadje met standaard. De douches zijn ruim genoeg om het babybadje daar in te kunnen zetten wanneer u dat wenst. Zowel aan de dames,- als aan de herenkant is er een douche met een aparte handdouche, vooral met kinderen is dit heel makkelijk. Ook in het sanitairgebouw is een berging met zandbakspeelgoed, ballen enz. Daar
staan ook een wasmachine, magnetron en diepvries.
 

Tweede toiletgebouw!

 
Om onze gasten die van de rust op de kleinere veldjes genieten tegemoet te komen hebben we besloten dat wat meer comfort wenselijk was.... Het is nog niet helemaal af, maar we willen u alvast laten meekijken! Het is een 2e toiletgebouw in wording met 2 w.c. 's, 2 douches en een cabine met een wastafel zodat u zich wat kunt opfrissen. Ook een buiten afwasplaats ontbreekt niet, als Gerwin eenmaal bezig is.... En uiteraard in dit toiletgebouw ook weer vloerverwarming!
Overdekte speelschuur! Zon of regen, zo valt het nooit tegen.

Overdekte speelschuur! Zon of regen, zo valt het nooit tegen. .

Fietsen en skelters genoeg, een zandbak binnen, leesvoer in de krantenbak, we gaan ervan uit dat niemand zich verveelt! En stel dat u jarig bent in de vakantie dan biedt zo'n schuur natuurlijk ook mogelijkheden (in overleg uiteraard.....;))

Lees meer