Rust, ruimte & gezelligheid!

reserveren

Sanitaire voorzieningen

Eerste toiletgebouw
 
In dit toiletgebouw aan de dameskant 2 douches en 3 toiletten, en aan de herenkant 2 douches, 2 toiletten en 1 urinoir. In het toiletgebouw zit vloerverwarming. In beide afdelingen bevindt zich een verschoongelegenheid voor de allerkleinsten en een babybadje met standaard. De douches zijn ruim genoeg om het babybadje daar in te kunnen zetten wanneer u dat wenst. Zowel aan de dames,- als aan de herenkant is er een douche met een aparte handdouche, vooral met kinderen is dit heel makkelijk. Ook in het sanitairgebouw is een berging met zandbakspeelgoed, ballen enz. Daar
staan ook een wasmachine, magnetron en diepvries.
 

Tweede toiletgebouw

 
Het 2e toiletgebouw heeft 2 w.c. 's, 2 douches en een cabine met een wastafel zodat u zich wat kunt opfrissen. Hier vindt u ook een verschoongelegenheid en babybadje voor de kleintjes. Ook een buiten afwasplaats ontbreekt niet, als Gerwin eenmaal bezig is.... En uiteraard in dit toiletgebouw ook weer vloerverwarming!
Overdekte speelschuur! Zon of regen, zo valt het nooit tegen.

Overdekte speelschuur! Zon of regen, zo valt het nooit tegen. .

Fietsen en skelters genoeg, een zandbak binnen, leesvoer in de krantenbak, we gaan ervan uit dat niemand zich verveelt! En stel dat u jarig bent in de vakantie dan biedt zo'n schuur natuurlijk ook mogelijkheden (in overleg uiteraard.....;))

Lees meer