Rust, ruimte & gezelligheid!

reserveren

Heerlijk huisje te huur

         

      

      

 

Hierboven een impressie van ons nieuw te verhuren tenthuisje. Zo krijgt het woord kamperen ineens een geheel nieuwe betekenis.... Voorzien van alle comfort toch op een kleine gemoedelijke camping tot rust komen, dat is wat we willen bieden. Om het kampeergevoel wat te vergroten, u hóéft natuurlijk de vaatwasser en de wasmachine niet te gebruiken hé :)

In de grote mensen slaapkamer staat een 2 persoons boxspring van 1.60 bij 2.00 (één geheel), in de kleine mensen slaapkamer een stapelbed met matrassen van 0.80 bij 2.00 en ben je niet groot maar ook zeker niet klein, boven staan 2 boxspringbedden van 0.90 bij 2.00. Slaapkamers zijn alle voorzien van kussens, dekbedden en beddengoed.

De badkamer is voorzien van een douche, toilet, royaal badmeubel en een handdoekenradiator.

De keuken beschikt over een koelvriescombinatie, een combimagnetron, inductie kookplaat en een airfryer. Potten en pannen, borden en bestek, een koffiezetapparaat en een waterkoker, alles is er!

In de bijkeuken zit een wasbakje, een wasmachine en een kast met stofzuiger e.d. maar tegelijkertijd is 't ook wat extra opbergruimte.

In de maanden juli en augustus kost een week € 850,00 en een weekend € 425,00, een midweek € 475,00

De rest van 't jaar, uitgezonderd Hemelvaart en Pinksteren, betaalt u € 650,00 voor een week, € 350,00 voor een weekend en € 400,00 voor een midweek. 

Voor beschikbaarheid kunt u uiteraard gerust contact opnemen via e-mail, websiteformulier of telefoon.

Minibadkamertje oftewel: privèsanitair!!

Minibadkamertje oftewel: privèsanitair!!.

Hoe er in 9 dagen 8 minibadkamertjes ontstonden

Lees meer