Rust, ruimte & gezelligheid!

reserveren

Toercaravans te huur

Voor als u zelf geen caravan hebt maar toch het kampeergevoel wilt beleven hebben wij 2 compleet ingerichte toercaravans te huur. Dit is een 5 persoons caravan, met een inventaris voor 6 personen. Als u er een extra bijzettentje bij wilt zetten is dat dus geen probleem en bovendien kosteloos. Het is een caravan met aan de ene kant een treinzit, om te bouwen tot een 2-persoonsbed en aan de andere kant een stapelbed. Naast het stapelbed heeft u dan de mogelijkheid een vijfde slaapplaats te maken. De caravan heeft een 3-pits gasstel, een oventje, een royale koelkast (voor een caravan dan...) en een spoelbak. Bovendien vindt u in de caravan een douche en toilet. Hij is helemaal ingericht, inclusief een tuinset in de voortent. De voortent is 2½ meter diep, zodat u voldoende leefruimte hebt. Het enige dat u zelf mee moet nemen zijn hand,- en theedoeken, beddegoed, evt. wat kleren en een zonnig humeur!

Caravan 2 lijkt er veel op, maar heeft aan de ene kant een vast bed, in het midden een treinzit, evt. om te bouwen tot slaapplaats en aan de andere kant een stapelbed. Hierin vindt u geen oventje. Verder is ook deze caravan compleet ingericht, incl. tuinset. 

Prijzen:

De huurprijs voor een caravan is € 350,00 per week en € 650,00 voor 2 weken. Voor een midweek betaalt u € 200,00 en voor een weekend €175,00. Deze prijzen gelden voor 2 personen, ieder persoon extra kost € 3,50 per nacht.

Buiten de schoolvakanties en niet op feestdagen zoals pasen, pinksteren en hemelvaart kost een verblijf € 275,00 per week en € 160,00 per weekend, een midweek kost dan € 190,00. Deze prijzen zijn incl. stroom (tot 3 Kwh per dag), water en toeristenbelasting.

Voor meer informatie of beschikbaarheid kunt u ons altijd bellen of mailen.

Minibadkamertje oftewel: privèsanitair!!

Minibadkamertje oftewel: privèsanitair!!.

Hoe er in 9 dagen 8 minibadkamertjes ontstonden

Lees meer