Rust, ruimte & gezelligheid!

reserveren

Toercaravans te huur

Voor als u zelf geen caravan hebt maar toch het kampeergevoel wilt beleven hebben wij  compleet ingerichte toercaravans te huur. De één is een 5 persoons caravan, met een inventaris voor 6 personen. Als u er een extra bijzettentje bij wilt zetten is dat dus geen probleem en bovendien kosteloos. Het is een caravan met aan de ene kant een 2-persoonsbed en aan de andere kant een stapelbed. Naast het stapelbed heeft u dan de mogelijkheid een vijfde slaapplaats te maken. De caravan heeft een 3-pits gasstel, een oventje, een royale koelkast (voor een caravan dan...) en een spoelbak. Bovendien vindt u in de caravan een douche en toilet. Hij is helemaal ingericht, inclusief een tuinset in de voortent. De voortent is 2½ meter diep, zodat u voldoende leefruimte hebt. Het enige dat u zelf mee moet nemen zijn hand,- en theedoeken, beddegoed, evt. wat kleren en een zonnig humeur!

Caravan 2 lijkt er veel op, maar heeft aan de ene kant een vast bed en aan de andere kant een treinzit, om te bouwen tot 2 persoons of ruimte voor een campingbedje met daarnaast een slaapplek. Ook deze caravan is compleet ingericht, incl. tuinset. 

 

Prijzen:

De huurprijs voor een caravan is € 425,00 per week en € 800,00 voor 2 weken. Voor een midweek betaalt u € 275,00 en voor een weekend €200,00. Deze prijzen gelden voor 2 personen, ieder persoon extra kost € 3,50 per nacht.

Buiten de schoolvakanties en niet op feestdagen zoals pasen, pinksteren en hemelvaart kost een verblijf € 325,00 per week en € 180,00 per weekend, een midweek kost dan € 225,00. Deze prijzen zijn incl. stroom (tot 3 Kwh per dag), water en toeristenbelasting.

Voor meer informatie of beschikbaarheid kunt u ons altijd bellen of mailen.

Minibadkamertje oftewel: privèsanitair!!

Minibadkamertje oftewel: privèsanitair!!.

Hoe er in 9 dagen 8 minibadkamertjes ontstonden

Lees meer